Osmanlı Yatırım Ayrıcalığı ile Borsa İstanbul TradingView'da!

    • 31.01.2024 / Borsadirekt Yazarı

    Tradingview üzerinden  Osmanlı yatırım farkıyla Borsa İstanbul'da işlem yapmak artık çok kolay! Dünyaca ünlü ve en çok kullanılan işlem platformu Tradingview siz yatırımcılara pek çok kolaylık sağlar. Güçlendirilmiş Tradingview grafikleri ile analizlerinizi yapabilir, piyasaları yakından takip edip size uygun ürünü seçerek yatırımlarınıza başlayabilirsiniz. Bunun için öncelikle yapmanız gereken var olan Osmanlı Yatırım hesabınızın Tradingview entegrasyonunu tamamlamak.

    Entegrasyon için öncelikle Tradingview sayfasını açtıktan sonra açılan ekranda orta üst kısımda bulunan Aracı kurum sekmesine tıklayınız. Karşılaştırma ve inceleme adımını seçtikten sonra açılan listeden Osmanlı Yatrırımı seçiniz. Açılan sayfada karşınıza çıkan ''Takip Et- İşlem - Hesap Aç'' seçeneklerinden işlem butonuna tıklayıp bir süre bekledikten sonra sayfaya gelen ''Bağlan'' butonuna tıklayıp Osmanlı Yatırım hesap numaranız ve şifreniz ile hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

    Ekranın sol üst kısmında bulunan sembol arama kısmından incelemek istediğiniz hisseyi aratabilir ayrıntılı grafikte incelemelerinizi ve çizimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Grafik içerisinde sağ tıklayarak işlem bölümünden yeni emir oluşturabilir veya portföyünüzde bulunan hisse senedinin satışını gerçekleştirebilirsiniz. Portföyünüzü görüntülemek için ekranın al kısmında yer alan Osmanlı Yatırım butonuna tıklayıp pay veya vadeli portföyünüzü takip edebilir hesap özetinden portföy bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz.

    Ekranın en sağında bulunan kısımdan izleme listenizi oluşturabilir, takip etmek istediğiniz hisselerin canlı fiyat hareketlerini izleyebilirsiniz. Hisse senedi takipçisi kısmından stratejinize göre hisse taraması gerçekleştirip kendinize uygun ürünü bulabilirsiniz. Piyasalara dair öne çıkan haberleri okuyabilir, Dünya ekonomisine ait bir çok veriyi inceleyip finansal okuryazarlığınızı artırabilirsiniz.

    Üstelik Tradingview mobil uygulaması ile Osmanlı Yatırım hesabınıza bağlanıp dilediğiniz yerden borsayı takip edebilir, işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için Tradingview Mobil uygulamasını indirip uygulamaya girdikten sonra ekranın alt kısmında bulunan grafik butonuna tıkladıktan sonra kalem işaretinin hemen yanındaki üç noktaya tıklayıp Aracı kurum bağlayın adımından Osmanlı Yatırım hesabınıza bağlanmanız yeterli.

    Değerli bilgiler sunan ücretsiz DXY'yi nasıl satın alacağınızı ve nasıl işlem yapacağınızı öğrenin. Öngörü gücünden nasıl faydalanabileceğinizi keşfedin.

    Tüm bu özellikler ve daha fazlası için Osmanlı Yatırım farkıyla Tradingview sizleri bekliyor. TradingView mobili indirin.