Yenilenen Mobil Osmanlı Trader

    • 20.09.2022 / Borsadirekt Yazarı

    Osmanlı Trader Mobil, basit ve kullanışlı arayüzü ile farklı ürün grupları bazında hızlı ve kolay emir iletimi, emir takibi ve yine farklı ürün gruplarında portföy takibiniz yapabileceğiniz bir işlem platformudur.

     

    Osmanlı Yatırım’da hesabınız var ise müşteri girişi ekranından hesap numaranız ve giriş bilgileriniz ile uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Hesabınız bulunmuyor ise “Demo Girişi” ekranında yer alan “Demo Hesap Aç” üzerinden ilgili alanları doldurarak demo hesap açabilir ve uygulamayı deneyimleyebilirsiniz.

     

    Uygulamaya giriş sağladığınızda “Portföyüm” ekranı ile portföy detaylarınız sizleri karşılayacaktır. Ancak giriş sağladığınızda görmek istediğiniz ekranı tercihinize göre belirleyerek uygulamanızı özelleştirebilirsiniz. Sol üst köşede yer alan menüye giriş sağlayıp “Ayarlar” menüsündeki “Açılış Sayfası” alanından giriş ekranı tercihinizi belirleyebilirsiniz.

     

    Osmanlı Trader uygulaması kullanıcıların işlemlerini gerçekleştirirken ihtiyaç duyabileceği tüm fonksiyonları ana sayfada sunmayı amaçlanmaktadır. Bu sebeple ana sayfada ihtiyaçlarınıza cevap bulabileceğiniz ekranlara geçiş sağlayacak butonlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

     

    Ekranlara kolay erişim amacımız doğrultusunda, alış/satış emirlerinizi ekranın sol alt köşesinde bulunan “Alış Emri” ve “Satış Emri” butonlarına tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz. Aynı alanda bulunan “Portföyüm” butonu ile farklı bir ekranda olsanız dahi portföyünüze kolaylıkla erişebilir, bekleyen emirlerinizi kontrol edebilir, oluşturduğunuz takip listenize ulaşarak piyasayı yakından takip edebilirsiniz.

     

    Osmanlı Trader uygulamasını kullanıcı dostu olarak değerlendirebileceğimiz en önemli özelliklerin biri emir giriş ekranlarının ve emir takip ekranlarının ürün grupları bazında farklılaştırılmasıdır. Osmanlı Yatırım, Geniş Yetkili bir aracı kurum olarak, sadece hisse senedi değil vadeli işlemler, opsiyon, varant, borsa yatırım fonları gibi pek çok yatırım ürününde işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir kurumdur. Osmanlı Trader uygulaması bu ürün çeşitliliğini sizlere, işlemlerinizi kolaylıkla yapıp takip edebileceğiniz şekilde sunmaktadır.

     

    Alım satım işlemlerinizi gerçekleştirmek için, ekranın alt alanında yer alan “Alış Emri” ve “Satış Emri” butonları veya sol üst köşedeki menü içerisinde yer alan “Emir Girişi” sekmesi üzerinden emir giriş ekranlarına ulaşabilirsiniz. Emir giriş ekranının üst alanında ürün gruplarına göre ayrılmış butonları görecesiniz. Emir giriş ekranları “Hisse”, “Vadeli”, “Opsiyon”, “Varant” ve “BYF” olarak ayrılarak farklılaştırılmıştır. Hangi ürün grubunda işlem yapmak isterseniz ilgili ürün butonuna tıklayarak o ürün için özelleştirilmiş emir giriş ekranına ulaşabilir ve emirlerinizi iletebilirsiniz. Yine aynı şekilde “Emir Takip” ekranından ürün grubu bazında farklılaştıran takip ekranlarından emirlerinizin takibini sağlayabilirsiniz.

     

    Emir giriş ekranlarının kullanıcıya sunduğu bir diğer özelliği aynı ekran üzerinden ilgili ürüne ait pek çok veriyi ve portföyümüze ait bilgileri içermesidir. Örneğin “Hisse” için emir giriş ekranı açıldığında üst kısımda portföyünüzdeki “Nakit” ve “Alım Limiti” bilgilerinizi görebilirsiniz. Seçtiğiniz hisse senedine ait alış, satış, son fiyatı ile gün içerisindeki yüzdelik değişim bilgisine de yine bu ekran üzerinden ulaşabilirsiniz. Seçtiğiniz hisse senedi eğer portföyünüzde bulunan bir senet ise portföyünüzde bulunan adet bilgisini sembolün yanındaki parantez içerisinden görebilirsiniz.

     

    Emir giriş ekranının alt alanından işlemlerinizi piyasa takibi yaparak gerçekleştirmenizi sağlayacak verilere ulaşabilirsiniz. Bu alanda ilgili hisse senedine ait piyasa bilgileri ilk olarak karşınıza çıkmaktadır. Eğer hesabınızda gerekli veri paketleri tanımlı ise hisse senedinin derinlik, aracı kurum, takas analizi gibi verilerini görüntüleyebilirsiniz. Ek olarak bu alanda ilgili hisse senedine ait haberleri inceleyebilirsiniz.

     

    Osmanlı Trader Mobil uygulamamıza Google Play veya Apple Store aracılığı ile cihazınıza indirerek erişim sağlayabilirsiniz. Osmanlı Trader uygulaması ve Osmanlı Yatırım hakkında detaylı bilgi için Osmanlı Yatırım Finansal Planlama uzmanlarından da destek alabilirsiniz.

     

    Sağlıklı ve bol kazançlı günler dileriz.